Ontdek vakantiehuizen in Kroatië, Montenegro en Slovenië

Appartementen MAJAK, Podaca

Omschrijving

Podaca toerist, rustige en stille plaats op de Makarska Riviera, gelegen op het zuidelijke deel van de Makarska Riviera, uit de buurt van Makarska ongeveer 35 kilometer. Mooi strand is geschikt voor families met kinderen, scholen, en voor liefhebbers van watersport, maar ook voor alle liefhebbers van een goede keuken. Met prachtige stranden in de rustige dennen en gastronomische aanbod van Dalmatische specialiteiten, nabijheid van mooie excursies. Podaca steeds wenselijk plek om vakantie.

Beoordelingen

Hebt u hier verbleven?

Fodor family

Wednesday, July 2, 2014
2014. júniusában töltöttünk 2 hetet ezen a gyönyörű helyen Magyarországról. A tulajdonos nagyon barátságos, vendégszerető. Megvendégelt többször is ajándék vacsorával, borral, aszalt gyümölccsel. A szoba egyszerű, de tiszta. A konyha jól felszerelt. Az erkélyről csodálatos kilátás nyílik a tengerre. A tenger hullámzására feküdtünk és keltünk. Az apartmannak saját kis strandja van, mely nagyon tiszta, rendezett. Volt saját napozóágyunk, pihenőszékünk. Kisbabával voltunk, neki is nagyon tetszett. Az apartman jól megközelíthető. Esténként nagyokat sétáltunk a parti sétányon.Jövőre is jönni szeretnénk ide. Mindenkinek bátran ajánlani tudjuk. Köszönünk mindent Antissa! Fodor család Magyarországról.

Anja

Friday, October 19, 2012
Had a fun time, beach is almost private, water beautiful, room is ok, kitchen very nice, it had 2 refridgerators so it was good for us. You can see the beach from the balcony!
Van 25 nacht(en)
Min. verblijf is 1 nacht(en)
Antiša Nikolac
+385 91 529 43 22, +385 20 68 91 93
Van 25 nacht(en)
Contact