Ontdek vakantiehuizen in Kroatië, Montenegro en Slovenië

Appartementen VUČIĆEVIĆ, Buljarica

Omschrijving

Welkom op onze familie huis, dat is gelegen op slechts 600 meter van de oever van een van de grootste stranden aan de kust van Montenegro. In ons aanbod zijn twee of drie keer appartementen bestaan ​​uit een slaapkamer, keuken, badkamer en terras. Naast hen, bieden we een vier / vijf 45m2 appartementen met airconditioning, bestaande uit hal, slaapkamer, woonkamer, keuken, badkamer en terras. Hun 's ochtends en' s middags koffiepauzes kan worden geïmplementeerd in een natuurlijke omgeving, onze rotstuin. Wij willen ons hun vertrouwen en met ons te genieten. De prijzen van appartementen te SEIZOEN 1 april tot 01 juni, en het naseizoen van 10 September, de dag zijn onder andere: - Twee van de 12e tot 15e - Drie van de 18e tot 20e - Vier / vijf van de 25e tot 30e. Appartement prijzen van 1 juni tot en met 10 september, variërend van 20e tot 65E per dag. Prijs is afhankelijk van de grootte van het appartement en de periode waarin de huurprijzen. Buljarica is een toeristische trekpleister in het centrale deel van de kust, een mijl ten zuiden van Petrovac naar de Bar. Strand in Buljarica is een van de mooiste in Montenegro, de lengte van 2250 m, oppervlakte 60.000 m2. Achter het strand is bijna onaangetast gebied, een groot potentieel voor de ontwikkeling van superieure toerisme. Naast de prachtige stranden in Buljarica het oude klooster Gradiste van XII eeuw, met Kufin Boškovica toren en kerk van St. Petka, een plek die de grens tussen Europa en Turkije werd 1.571 tot 1.878. jaar op, de gedenksteen van keizer Franz Josef II van de 1875e op kruispunten, evenals een aantal dorpen met oude Pastrovsko architectuur. Buljarica deel van Budva. Volgens de Census 2002. jaar, woonachtig in Buljarica 407 inwoners. Het ligt halverwege tussen Budva en Bar, ongeveer 20 km van beide plaatsen, en 56 km ten zuiden van Podgorica. Vanaf de luchthaven Tivat, is Buljarica ligt ongeveer 40 km.

Beoordelingen

Hebt u hier verbleven?

Momenteel inactief

Deze advertentie is momenteel inactief. Wij publiceren het alleen voor referentiedoeleinden. De eigenaar kan het echter snel activeren.

Momenteel inactief

Deze advertentie is momenteel inactief. Wij publiceren het alleen voor referentiedoeleinden. De eigenaar kan het echter snel activeren.

Kom later terug of bekijk andere actieve advertenties:  Buljarica

Kom later terug of bekijk andere actieve advertenties:  Buljarica